Tunes and Tales Zaterdag

Wanneer: Zaterdag 24 juni
Tijd:            20:00 – 23.45 uur
Waar:        Verzettheater

 

Sativaliant

Wat gebeurt er als je Bob Marley kruist met Oliver Heldens?
Dan krijg je Sativaliant!
Sativaliant bestaat uit 2 opkomende producers uit Groningen met verfrissende ideeën.

De producers, Rutger Reemer en Martijn van Keulen, brengen twee totaal verschillende stijlen samen. Dit duo combineert de muziek en de gedachtegang van Bob Marley met de moderne EDM stijl op een unieke manier. Een 30 minuten tribute act gevuld met dansbare Future-House remixes waarin de herkenbare stijl van Bob mooi naar voren komt.

Om het extra uitdagend te maken hebben de jongens van Sativaliant er voor gekozen om niet alleen de hits te pakken, maar ook juist de onbekendere nummers in een nieuw jasje te steken.

Voor de Reggae en EDM liefhebber wordt het een echte must-see.

Contact
Mail: martijnvk_@hotmail.com

Mediakanalen

Rebecca Jager

Ik zit dit jaar in mijn laatste jaar van Muziek. Omdat ik onder andere een examen moest voorbereiden, was het belangrijk dat ik me ging focussen op mijn eigen muziek. Dit heb ik gedaan en heb daarom de afgelopen 2 jaar veel in de studio gezeten en heel veel geleerd. Ik weet zeker dat dit pas het begin is en zal me daarom volgend jaar nog veel verder willen ontwikkelen op allerlei fronten. Doordat het een heftig jaar is geweest heb ik me extra goed kunnen terug trekken en beseft dat familie en vrienden enorm belangrijk zijn. Zonder dat ik het perse door had werd ik enorm geïnspireerd door deze mensen en ben sinds dit jaar ook actief gaan samenwerken met ze. Ik hoop dat mensen blij worden van mijn muziek en met een warm gevoel weer weg mogen gaan.

Ylvalie

Ylvalie is een singer-songwriter uit Groningen. Nadat ze enige tijd op haar zolderkamer liedjes heeft geschreven, heeft ze besloten deze aan de buitenwereld te laten horen. Het afgelopen jaar heeft ze zich geconcentreerd op het uitwerken van haar nummers met een band. De band bestaat uit Trefi Bashir(drums),Bram Vink(Bas),Chiron Shut(gitaar),Ramon Rabbers(toetsen). Ook treed ze geregeld op als drietal met Chiron Schut en Bram Vink. De nummers variëren van blues en soul naar swingende pop.

Nu is de tijd aangebroken om deze nummers aan iedereen te laten horen!