Tunes and Tales donderdag

Wanneer: 22 juni 
Tijd:           20.30 – 23.45 uur
Waar:       Verzettheater

 

Sativaliant

Wat gebeurt er als je Bob Marley kruist met Oliver Heldens?

Dan krijg je Sativaliant!

Sativaliant bestaat uit 2 opkomende producers uit Groningen met verfrissende ideeën.

De producers, Rutger Reemer en Martijn van Keulen, brengen twee totaal verschillende stijlen samen. Dit duo combineert de muziek en de gedachtegang van Bob Marley met de moderne EDM stijl op een unieke manier. Een 30 minuten tribute act gevuld met dansbare Future-House remixes waarin de herkenbare stijl van Bob mooi naar voren komt.

Om het extra uitdagend te maken hebben de jongens van Sativaliant er voor gekozen om niet alleen de hits te pakken, maar ook juist de onbekendere nummers in een nieuw jasje te steken.

Voor de Reggae en EDM liefhebber wordt het een echte must-see.

Contact
Mail: martijnvk_@hotmail.com

Mediakanalen

George & Njairatoe Sopacua

George en Njairatoe Sopacua, afkomstig uit Groningen. Vader en dochter maken al zolang zij zich kunnen herinneren samen muziek! Samen musiceren is hun passie. Samen brengen zij lekkere funky, soul, R&B met invloeden van jazz en pop nummers ten gehore.
Facebook: https://www.facebook.com/georgenjairatoe/

Vivian Majoor

Vivian Majoor is een songwriter uit Groningen. Ze heeft ruim zeven jaar in Zuid-Amerika gewoond, waar ze veel vrije tijd had om muziek te maken en covers te spelen. Ze begon al snel zelf nummers te schrijven omdat ze zich daar beter in kon uiten dan in welke andere muziek dan ook.

Vivian’s pop/folk nummers zijn catchy, mede dankzij de sterke refreinen die ze schrijft. Dit ondersteunt ze op gitaar met mooie tokkels, afgewisseld met sterke slagjes. Haar teksten gaan over liefde, wereldproblemen, verdriet, familie en acceptatie, waar men zich vaak goed in kan herkennen.

Ze laat zich inspireren door artiesten zoals Sufjan Stevens, Lana del Rey, Banks en The Pierces.

Facebook: https://www.facebook.com/vivianmajoormusic/

White Line

White Line is een songwritersduo dat bestaat uit Jody Berghuis en Rebecca Wieringa. Jody’s jazzy stemgeluid en Rebecca’s steady gitaarspel zorgen voor gevoelige liedjes met diepgaande teksten.

White Line laat zich inspireren door gevarieerde artiesten zoals Lianne La Havas, Lewis Watson, Bon Iver en Eefje de Visser. Het resultaat? Popfolk met een knipoog naar jazz.

Facebook: http://www.facebook.com/OfficialWhiteLine/