Trip Experience

Wanneer: Woensdag 21 juni 
Tijd:           19.30 – 23.45 uur
Waar:        Verzetje

Orval Calls

Orval Calls is een funkrockband, te vergelijken met Plini, Polyphia, en Chon. De band bestaat uit een gitarist, een toetsenist en een drummer. Dit trio neemt je mee op een muzikaal avontuur. Hun gewaagde combinatie van funk, rock en ambient laat je als Tarzan mee slingeren in een jungle van vreemde maatsoorten en ritme wisselingen. Vanwege hun individueel verschillende muzieksmaken en overvloeiende creativiteit is het mixen van genres niet ongewoon in hun nummers. Bijzondere synth- en gitaargeluiden en snelle solo’s vragen de aandacht, en hun enthousiasme op het podium zal dit zeker vasthouden. Bereid je voor op constante muzikale mindfucks!

KTM’Ladies of Soul

Think. Natural woman. Nutbush city limit. Ze spelen het allemaal. Zoek jij een band die je complete nostalgie geeft? Zoek niet langer. KTMLOS heeft een uitgebreide tot in de puntjes verzorgde set list van de meest iconische soul nummers. Met soul nummers van vroeger en tegenwoordig zorgen ze voor knallend feest vol herkenbaarheid.

Bezetting:
Nicole-zang, Nick-gitaar, Dylan-gitaar, Bruno-piano, Alex-drums, Sascha-bas, Rutger-trompet, Danielle-saxofoon

Contact gegevens: ktmlos@gmail.com

SKA Is The Limit

Ga terug in de tijd met Doe Maar, Madness en andere ska bands.

Ska is the limit speelt oude en nieuwe ska. Met hun volle bezetting zetten ze elke tent op stelten! Alles komt voorbij, van de meest bekende tot de meest underground nummers uit het genre. Maar ook bekende popliedjes steken zij in een skanky ska jasje.

Vrolijk, opzwepend en voetjes van de vloer. De ska the limit! Waarom? Omdat het (s)kan.

Bezetting:

Lead-vocal: Marsha Boes, Backing-vocal: Johan Stuut, Leadguitar: Koen Kruizenga, Rythm Guitar: Lotus Nipperus, Bas: Rob Stefano, Drums: Tommie Cheizoo, Keys: Daan Wiersema, Saxofoon: Daniëlle Gombert, Trompet: Rutger Pereboom

 

 

 

 

 

 

 

Turmoil

Turmoil is het produkt van een jarenlange samenwerking en muzikale vriendschap tussen drummer/producer Jeroen van Olphen en toetsenist, jazzpianist en arrangeur Felix Degenaar. Eerder werkten ze al samen in bands als Organic en DanceLab. Turmoil graait watertandend in de platenbakken van de wereld en je hoort dan ook de meest uiteenlopende invloeden terug: 70’s en 80’s obscure jazzrock, 80’s fusion, Afrobeat en allerlei andere (jazz)stijlen. Ook de allernieuwste ontwikkelingen pakken ze op: de 2.0 ultra stijlen zoals broken beat of de hypercomplexe Snarky Puppy / Dirty Loops baasmuziek. > Voornamelijk eigen werk. Soms covers, maar dan op hun eigen voorwaarden, veel knisperende collectieve improvisatie en dansbare grooves zijn het gevolg. Knalhard en gekneist, volvet harmoniserend, ijl sferisch… het zit er allemaal op bij de jongens. En ze laten het graag horen.