Hollow Men Invites

Wanneer: Zaterdag 24 juni 
Tijd:           19.00 – 23.45 uur
Waar:        Verzetje

Hollow Men

De mannen van Hollow Men zijn misschien net droog achter de oren maar hebben vanaf oktober 2015 al een spoor van alternatieve rock achtergelaten! Zo speelden ze in de Finale van de POPGroningen Talent Award, waren ze live te horen bij Radio Veronica en stonden ze in oktober 2016 voor duizenden mensen op de Grote Markt in Groningen ! Het geluid van Hollow Men wordt vaak gekoppeld aan bands als Coldplay, Muse en Biffy Clyro maar is net even iets anders door de akoestische gitaar in de basis. Met deze unieke sound en een sterk eigen repertoire kunnen de heren overal spelen . Op wat grotere podia maken ze echter de meeste indruk: de droom van Hollow Men…

EL BO

EL BO is een net opgerichte band uit Groningen.
Ondanks dat de band net een paar weken bestaat kunnen ze niet wachten om de oefenruimte uit te gaan en het podium te bestormen!

De muziek die EL BO maakt kun je koppelen aan bands als, Angels & Airwaves, Strange Vacation, Biffy Clyro.

Jack & The Walkers

Jack & The Walkers is een band die werd opgericht in 2012 door zanger en gitarist Jacco Siegers met het idee vuige en stampende rock ’n roll te maken. Na het aansluiten van drummer Joris J. Mellema veranderde dit concept na een jaar totaal. Jacco deed af van zijn rol als leadzanger en maakte 2 jaar geleden plaats voor Dewi Smand. Momenteel bestaat Jack & The Walkers uit Dewi Smand, Thomas Wouters, Jacco Siegers en Joris J. Mellema.

De heren vormen in 2 tallen totale opposities qua stijl en genre. In de oefenruimte heerst een strijd van Indie tegen Blues. Hierdoor is het geluid van Jack & The Walkers iets geworden wat je niet zomaar ergens mee kan vergelijken. Vanuit dat gegeven hopen de heren spoedig op veel podia te kunnen staan om iedereen kennis te laten maken met JATW anno 2017.

Sleazebag Jack

Sleazebag Jack is een nieuwe vuige rockband uit Groningen. De muzikale richting is Foo Fighters en Queens of the Stone Age. Verder zijn ze voor hun sound geïnspireerd door Sylvester Stallone en Clint Eastwood: Rocky en Dirty!

www.facebook.com/sleazebagjack