Back to s(C)(h)ool

Wanneer: Vrijdag 23 juni
Tijd:            20.00 – 23.45 uur
Waar:         Verzetje

 

The Oldskool Hiphop Tribute,

Ghettoblasters, vinyl, scratch, cassettebandjes, hoedjes en goudenkettingen. De tijd van de Oldskool hiphop.

Met allebei een liefde voor nummers van bijvoorbeeld NWA of Dr Dre was het al gauw duidelijk om hiervoor een tribute te doen.

DJilianos en producer Max zijn al lekker bezig om hun dj en producer skills te verspreiden. Allebei waren ze solo en nu in samenwerking is er een nieuw concept ontstaan.

De oldskool Tribute act houdt in dat verschillende hiphop nummers worden afgespeeld in een mashup. Hierbij worden de Oldskool nummers in het zonnetje gezet. Omdat DJilianos en Max allebei producers zijn hebben ze de Oldskool nummers ook nog eens in een nieuw fris 2017 jasje gegooid. Lekker dansbaar, hard en herkenbaar.

DMT

Verwacht van DMT’s muziek enorm veel bass en een te gekke show met hypnotiserende visuals. Verwacht bass drops en een combinatie van trap en neurofunk, waarvan je gezicht nog steeds scheef staat als je thuis komt (op de goede manier natuurlijk).

Zijn naam komt voort uit het levensmolecuul DMT, een natuurlijke stof die voor een gevoel van pure euforie zorgt.

DMT bestaat uit één lid genaamd Dion van Zeumeren. Een Amsterdamse producer gesetteld en studerend in Groningen. Zijn shows zijn zeker een aanrader.

JMennes

De sounds van JMennes brengen je terug naar de 80s discotheek en laten je niet meer stilzitten. De 21jarige producer Julian Mennes raakte geïnspireerd door de muziek van o.a. Knight rider en Doctor who. Verliefd geworden op de felle kleuren en het paarse neon, zocht Julian alles op wat met 80s te maken had. Het resultaat is wilde 80s synthwave met keiharde synthesizers en drums waar je de hele nacht op los gaat.

https://soundcloud.com/jmennes

Sativaliant

Wat gebeurt er als je Bob Marley kruist met Oliver Heldens?

Dan krijg je Sativaliant!

Sativaliant bestaat uit 2 opkomende producers uit Groningen met verfrissende ideeën.

De producers, Rutger Reemer en Martijn van Keulen, brengen twee totaal verschillende stijlen samen. Dit duo combineert de muziek en de gedachtegang van Bob Marley met de moderne EDM stijl op een unieke manier. Een 30 minuten tribute act gevuld met dansbare Future-House remixes waarin de herkenbare stijl van Bob mooi naar voren komt.

Om het extra uitdagend te maken hebben de jongens van Sativaliant er voor gekozen om niet alleen de hits te pakken, maar ook juist de onbekendere nummers in een nieuw jasje te steken.

Voor de Reggae en EDM liefhebber wordt het een echte must-see.

https://soundcloud.com/sativaliant