Kinder Impressfest

 

Het Kinder ImpressFest wordt sinds 2011 ieder jaar georganiseerd tijdens het ImpressFest. Het Kinder ImpressFest is bedoelt voor basis scholen  uit Groningen en omgeving.
Het Kinder- ImpressFest vindt plaats op woensdag 21 juni , donderdag 22 en vrijdag 23 juni bij Noorderpoort Kunst & Multimedia in Groningen.
Het Kinder- ImpressFest staat in het teken van alles wat met muziek, theater en kunst te maken heeft. In een carrousel zullen de kinderen in groepjes op verschillende locaties rond de school aan verschillende activiteiten deelnemen.

Kip en Koe
De voorstelling gaat over de vrienden Kip en Koe. Koe is erg sip, Kip probeert op een bijzondere manier Koe op te vrolijken. Maar gaat dat lukken en blijven ze vrienden?

 

Wanneer:
21, 22 en 23  juni 10.30 uur
Waar: The White House

Jut, Jul, Truus en het ei

Hooi! Wij zijn Jut en Jul en wij zijn de kinderen van Jan en Janet. Dat zijn kippen boeren. We hebben ook een huiskip en die heet Truus. Truus legt altijd eieren zodat wij elke ochtend een lekker ontbijtje hebben. Maar op en dag gebeurde er iets heel ergs. Willen jullie weten wat? Kom dan naar het impressfest op woensdag 21 en donderdag 22 juni. Hopelijk zien we je daar.

 

The Barack

Op het festivalterrein van het ImpressFest staat the Barack. De groooootste fotocamera van Nederland (en ver daarbuiten). Ooit IN een fototoestel gestaan?? Hier kan het!!  Nu kan het!!  Deze eenmalige performance wil je niet missen. Kom binnen in the Barack en ervaar de wondere wereld van de fotografie en laat je wijzer maken door onze studenten van de fotografie opleiding!

KOM IN THE BARACK

Wanneer:  20 tot en met 24 juni
Tijd:             Doorlopend programma
Waar:          Voor op het plein, The Barack

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciale info voor scholen

Heeft u interesse om met uw school langs te komen bij het Kinder ImpressFest?  U kunt mailen naar ktimpress@noorderpoort.nl en vermeld daarbij de naam van de school, de contactpersoon van de school, het aantal leerlingen en het aantal leerkrachten/docenten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Elly Werdler, ktimpress@noorderpoort.nl, 06-53641582