Sentiment

In 1933 schreef de Amerikaanse schrijfster Dorothy Parker het verhaal “Sentiment”. In 2017, 84 Jaar later, gebruikte Rosalie Rosing dit verhaal als inspiratie voor haar afstudeervoorstelling.
We volgen een vrouw tijdens een taxirit, dwars door de stad waar ze ooit gelukkig was. In een achtbaan van emoties komt ze langs gedenderd, ze vliegt gierend van verdriet uit de bocht en het is maar de vraag of ze haar bestemming, het grote geluk, ooit zal bereiken.

“Blijven rijden chauffeur, maakt niet uit waar naar toe. Als u maar blijft rijden.”

Deze monoloog in de vertaling van Frédérique van der Velde werd geregisseerd door Tineke Endema en wordt voor u gespeeld door Rosalie Rosing.

Rosalie zit in haar derde en tevens haar afstudeerjaar van de opleiding Artiest Drama. Hiernaa gaat zij de opleiding Theater Docent in Leeuwarden volgen.

Wanneer:  Zaterdag 24 juni
Tijd:             21.30 uur en 22.30 uur

Waar:          The Donald

reserveren@noorderpoort.nl

*De tickets dienen tot een half uur voor aanvang van de voorstelling te worden afgehaald. Als dit niet gebeurd worden de tickets opnieuw in de verkoop gezet en wordt uw reservering geannuleerd. De tickets kunt u afhalen en betalen bij de kassa op het festivalterrein. U kunt hier zowel contant als met PIN betalen.