Match night

Het is eindelijk zover! De eenmalige terugkeer van veelvoudig kampioen, Timo de Bol in de TTSE. Het is voor hem een belangrijke avond, aangezien hij het gaat opnemen tegen het opkomend talent en waarschijnlijk toekomstig kampioen Michael A. Maze. Het zal een historische avond van de Sports Entertainment worden. Zal het De Bol lukken om zijn relevantie te behouden en zijn plek als publiekskampioen weer terug te krijgen? Of wordt hij omvergeblazen door het meest glorieuze talent van Sports Entertainment Michael A. Maze, en zo zijn plek als publiekskampioen verliezen.

Deze voorstelling werd gemaakt in het kader van het afstuderen van Leon Bierling en voor u geselecteerd voor het Impressfest.

Wanneer: Vrijdag 23 juni 
Aanvang:   19.00 uur
Waar:         The Donald

reserveren@noorderpoort.nl

*De tickets dienen tot een half uur voor aanvang van de voorstelling te worden afgehaald. Als dit niet gebeurd worden de tickets opnieuw in de verkoop gezet en wordt uw reservering geannuleerd. De tickets kunt u afhalen en betalen bij de kassa op het festivalterrein. U kunt hier zowel contant als met PIN betalen.